Friday, 24 June 2011

rindu awk lah NASRULLAH !

huwaa ! gle rndu kat dye weii , nak nngis rsenye bile ingt dye , tpi skrg dye da ta lyan aku , klu dlu ade jgak dye text aku , tpi skrg senyap jer , mmg gle sdeyh lah .hurmmm :( . knape lah aku bodo sgt buang dye kan ? pdahal dye da bnyak bg aku ksedaran . peh ! ayt aku .. hahaha . entah2 , dye dah ade yg laen kowt . ishk3 , klu btul lah dye ade yg laen , mmg hancur lluh lah haty aku nie . tpi , dye ckp dye still tnggu aku , lepas je kami break dye ckp dye ta kan couple dgn sape2 pun , eii ! baek nye dye , bru skrg aku sedar weii . bile dpt yg baek , mcm nx taknak je lyan , tpi , bile dah ssah mcm nie , bru tringat yg lame , mmg bodoh lah , aku rse nx jer inbox dye , aku nx ckp aku nx dye balek , tpi , aku ta brani , aku malu , haish ! mcm2 lg lah ade . ah ! tak kire , aku nx jgak inbox dye , tapi ckp aku rndu je lah , ta brani lah nx ckp aku nx dye . MALU .. hahaha , aku rase berdosa wat dye mcm2 , aku tengking dye , aku maki dye , klu aku bad mood jer msty dye yg kne . sian nye dye , mmg ta de prasaan sngguh lah , haish !
hurm , td aku da inbox nas , aku ckp aku rndu sgt kat yde , sama ada dye duke or tak , aku tetp nx ckp aku rndu dye , hehehe , gedik nye lah kan . hahaha ..lepas nie , if aku dpt se2org yg brmakne dlm hdup aku , sumpah aku ta nak abaikan , aku nx hrgai dye btul2 , belajar dri ksilapan yg lalu lah ktekan , mmg gle2 mnyesal thap gaban dah nie ,